Img 4113

Østjydernes gardinbus

Østjydernes foretrukne gardinbus
Vi vil være Østjydernes foretrukne leverandør af gardiner. Vi har derfor altid yderst konkurrencedygtige og gennemskuelige priser, hvor du som forbruger ikke bliver overrasket med efterregninger eller påtrængende merkøb.

Vi forstår os på kunderne
Vores fornemmeste opgave er at forstå og afdække kundernes behov, så vi kan skabe en holdbar gardinløsning, som skaber glæde i mange år. Vi spilder ikke din tid, når vi kommer på opmåling i dit hjem. Vores erfaring er, at de fleste af vores besøg fører til køb. Årsagen til dette, mener vi, at man kan finde i vores gode service og den gode kvalitet på vores produkter vores mål er at skabe de helt rigtige løsninger, så vi kan få de varmeste anbefalinger.

Økonomien i betragtning
Der er forskel på gardinmænd! Forskellen på os og konkurrenterne er, at vi skaber løsninger skræddersyet til kundernes behov og ønsker. Vi giver et gratis* og uforpligtende opmålinger og tilbud på gardiner.

Vi spilder næppe din tid, når vi kommer på opmåling i dit hjem. Hitraten på vores kundebesøg vidner om, at det store kundefokus er en vigtig og eftertragtet service i branchen. Vores mål er at skabe korrekte løsninger, så vi kan få de varmeste anbefalinger.

Hvilke kommuner dækker vi i Østjylland
Aarhus, Favrskov, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Norddjurs, Odder, Randers, Ringkøbing-Skjern, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Struer, Syddjurs og Viborg

*Er du ikke fra Østjylland, så frygt ikke! Vi kører gerne land og rige rundt for vores kunder, men vi gør opmærksomme på at der ved opmåling udenfor Østjylland kan opkræves et mindre gebyr – beløbet refunderes naturligvis ved køb af gardiner hos bookgardinbus.dk