Claus

Book gratis og uforpligtende en gardinbus

Gardiner af højeste kvalitet
med prisgaranti og fantastisk service

Vores elegante gardinløsninger specialtilpasses personligt dine mål og efter dine ønsker. Du kan få netop de gardinløsninger, du ønsker, i absolut fineste kvalitet. Flotte gardiner skaber et stemningsfuldt udtryk i din bolig og er med til at skabe rammen om dit hjem.

Book gardinmanden

Tidløs klassiker

Stofgardiner

Vores udvalg af stofgardiner er stort. Stofgardiner bløder udtrykket op i din bolig og tilfører en hyggelig og varm stemning. Vælg i mellem de tunge gardiner, hvis du ønsker hotelstemning, de lyse transparente stofgardiner for et mere let udtryk eller de semi transparente stofgardiner. Stofgardiner sørger samtidig for akustikforbedring i dit hjem, idet de har en støjreducerende virkning.

Stofgardin

Bedste pris

Rullegardiner

Rullegardinet giver et enkelt og stilfuldt udtryk og fylder minimalt, når det er rullet fra. Det er en klassisk måde at skærme af for solen, og med vores rullegardinløsninger er alt gennemført ned til mindste detalje, uanset om du er til mørklægningsgardiner eller gardiner med et transparent touch.

rullegardin med screendug

Mest populære

Plissegardiner

Det elegante plisségardin dekorerer diskret med sine lige linier og simple design, mens det skærmer perfekt for solen. Det fylder minimalt og er derfor ofte det foretrukne valg. Plissé tilbydes som duetter (dobbelt-lag) og i enkelt-lag.

plisse

Store vinduespartier

Lamelgardiner

Lamelgardinet er smukt i store vinduespartier eller som rumdelere. Med løsningen er det nemt at styre nøjagtigt, hvor meget lys der skal være i rummet. Lameller fås med snore i bunden eller med indsvejsede bundlodder, og lamellerne sælges i flere bredder.

Lamelgardiner

Ovenlysvinduer

Velux - Det perfekte match

Fuldend din ovenlysløsning med VELUX gardiner. VELUX gardiner tilbyder effektiv solafskærmning og varmeisolering, der passer til ethvert behov. Vælg din solafskærmning – med enten manuel, elektrisk eller solcelledreven betjening. Som autoriseret forhandler, er vi din naturlige leverandør af VELUX gardiner.

Velux

Tilpasset din livsstil

Duo rollers

Rullegardiner med dobbeltlag sikrer et sofistikeret udtryk til boligens vinduer med plads til liv, lys og afskærmning. En flot måde at skærme af for solen med en gennemført detalje.

Duo rollers

En traditionel løsning

Foldegardiner

Med foldegardiner bliver du i stand til at skabe akkurat den hyggelige stemning, du ønsker. Kollektionen giver dig et væld af farve- og designmuligheder.

foldegardin

Fokus på funktionalitet

Persienner

Persienner giver en justerbar og effektiv form for solafskærmning. Du skærmer for solen, mens du bevarer dit fulde udsyn.

Persienner

Det smarte hjem

Smart gardiner

Vi har også elektriske / motoriserede gardiner, som tilsluttes fast strøm eller batteri. De elektriske løsninger fåes til alle gardintyper og kan styres med fjernbetjening eller app. Perfekt til dit Smart-Home.

Smart Gardiner
forhandler af følgende mærker

Bestil din lokale gardinmand!
Gratis, uforpligtende og personlig vejledning

Gardiner findes i mange typer, former og farver. Vores gardinekspert ved alt om de mange muligheder og vejleder dig med glæde i valget mellem rullegardiner, plisségardiner, lameller mm. Vi er gardineksperter og har den helt rigtige løsning til dit unikke hjem. Bestil din lokale gardinekspert hjem til en uforpligtende snak om de mange muligheder – og bare rolig, vi presser ikke på med unødigt mersalg og oversolgte løsninger. Kundernes tilfredshed er den vigtigste del af vores forretning.