Autoriseret forhandler

Velux - Det perfekte match!

Fuldend din ovenlysløsning med VELUX gardiner. VELUX gardiner tilbyder effektiv solafskærmning og varmeisolering, der passer til ethvert behov. Vælg din solafskærmning – med enten manuel, elektrisk eller solcelledreven betjening. Som autoriseret forhandler, er vi din naturlige leverandør af VELUX gardiner.

flotte gardiner på mål

Plissegardiner

Det elegante plisségardin dekorerer diskret med sine lige linier og simple design, mens det skærmer perfekt for solen. Det fylder minimalt og er derfor ofte det foretrukne valg. Plisse tilbydes som duetter (dobbelt-lag) og i enkelt-lag.

Lamelgardiner

Lamelgardinet er smukt i store vinduespartier eller som rumdelere. Med løsningen er det nemt at styre nøjagtigt, hvor meget lys der skal være i rummet. Lameller fåes med snore i bunden eller med indsvejste bundlodde, og lamellerne udbydes i flere bredder.

hvide lameller
rullegardin

Rullegardiner

Rullegardinet giver et enkelt og stilfuldt udtryk, og fylder minimalt når det er frarullet. Det er en klassisk måde at skærme for solen og med vores rullegardinsløsninger er alt gennemført til mindste detalje.

Duo rollers

Rullegardiner med dobbeltlag sikrer et sofistikeret udtryk til boligens vinduer, med plads til liv, lys og afskærmning. En flot måde at afskærme fra solen, med en gennemført detalje.

Duo rollers
klassiske gardiner med udsigt

Klassiske gardiner

Vores udvalg af kvalitetsgardiner er stort. Uanset om du er til den minimalistiske eller romantiske stil, er gardiner et smukt element i din boligindretning.

Foldegardiner

Med foldegardiner bliver du i stand til at skabe akkurat den hyggelige stemning du ønsker. Kollektionen giver dig et væld af farve- og designmuligheder.

foldegardin

Persienner

Persienner give en justerbar og effektiv form for solafskærmning. Du skærmer for solen, mens du bevarer dit fulde udsyn.