Velux - autoriseret forhandler

Fuldend din ovenlysløsning med VELUX gardiner. VELUX gardiner tilbyder effektiv solafskærmning og varmeisolering, der passer til ethvert behov. Vælg din solafskærmning – med enten manuel, elektrisk eller solcelledreven betjening. Som autoriseret forhandler, er vi din naturlige leverandør af VELUX gardiner.

Gardiner fra SUNTEX

Klassisk kvalitet, moderne løsninger

Gardiner og solafskræmning af højeste kvalitet, produceret på specialmål. SUNTEX er kendt for sin høje standard, gode materialer og produkter som holder i årevis.

gardiner på lag

Plissegardiner

Det elegante plisségardin dekorerer diskret med sine lige linier og simple design, mens det skærmer perfekt for solen. Det fylder minimalt og er derfor ofte det foretrukne valg.

Curtain white window

Klassiske gardiner

Vores udvalg af kvalitetsgardiner er stort. Uanset om du er til den minimalistiske eller romantiske stil, er gardiner et smukt element i din boligindretning.

Rullegardiner

Rullegardinet giver et enkelt og stilfuldt udtryk. Det er en klassisk måde at skærme for solen og med vores rullegardinsløsninger er alt gennemført til mindste detalje

Lamelgardiner

Lamelgardinet er smukt i store vinduespartier eller som rumdelere. Med løsningen er det nemt at styre nøjagtigt, hvor meget lys der skal være i rummet.

Foldegardiner

Med foldegardiner bliver du i stand til at skabe akkurat den hyggelige stemning du ønsker. Kollektionen giver dig et væld af farve- og designmuligheder.

Persienner

Persienner give en justerbar og effektiv form for solafskærmning. Du skærmer for solen, mens du bevarer dit fulde udsyn.