gardinmanden
Book gratis og uforpligtende en gardinbus

Gardiner af højeste kvalitetmed prisgaranti og fantastisk service

Bestil gratis og uforpligtende din lokale gardinmand til en opmåling af kvalitetsgardiner til lavpris. Claus Grønlund (lokal gardinmand) kigger forbi, måler op og giver dig et skarpt tilbud.

Book gardinmanden
Mest populære

Plissegardiner

Det elegante plisségardin dekorerer diskret med sine lige linier og simple design, mens det skærmer perfekt for solen. Det fylder minimalt og er derfor ofte det foretrukne valg. Plisse tilbydes som duetter (dobbelt-lag) og i enkelt-lag.

moderne plisse løsning
rullegardin
Bedste pris

Rullegardiner

Rullegardinet giver et enkelt og stilfuldt udtryk, og fylder minimalt når det er frarullet. Det er en klassisk måde at skærme for solen og med vores rullegardinsløsninger er alt gennemført til mindste detalje, uanset om du er til mørklægningsgardiner eller gardiner med et transparent touch.

Ovenlysvinduer

Velux - Det perfekte match!

Fuldend din ovenlysløsning med VELUX gardiner. VELUX gardiner tilbyder effektiv solafskærmning og varmeisolering, der passer til ethvert behov. Vælg din solafskærmning – med enten manuel, elektrisk eller solcelledreven betjening. Som autoriseret forhandler, er vi din naturlige leverandør af VELUX gardiner.

velux ovenlys
lameller i køkken
Store vinduespartier

Lamelgardiner

Lamelgardinet er smukt i store vinduespartier eller som rumdelere. Med løsningen er det nemt at styre nøjagtigt, hvor meget lys der skal være i rummet. Lameller fåes med snore i bunden eller med indsvejste bundlodde, og lamellerne udbydes i flere bredder.

Tidløs klassiker

Klassiske gardiner

Vores udvalg af kvalitetsgardiner er stort. Uanset om du er til den minimalistiske eller romantiske stil, er gardiner et smukt element i din boligindretning.

klassiske gardiner med udsigt
Duo rollers
Tilpasset din livsstil

Duo rollers

Rullegardiner med dobbeltlag sikrer et sofistikeret udtryk til boligens vinduer, med plads til liv, lys og afskærmning. En flot måde at afskærme fra solen, med en gennemført detalje.

En traditionel løsning

Foldegardiner

Med foldegardiner bliver du i stand til at skabe akkurat den hyggelige stemning du ønsker. Kollektionen giver dig et væld af farve- og designmuligheder.

foldegardin
close up persienne
Fokus på funktionalitet

Persienner

Persienner give en justerbar og effektiv form for solafskærmning. Du skærmer for solen, mens du bevarer dit fulde udsyn.

Til det smarte hjem

Smart gardiner

Vi har også elektriske/motoriserede gardiner, som tilsluttes fast strøm eller batteri. De elektriske løsning fåes til alle gardin typer, og kan styres med fjernbetjening eller app. Perfekt til dit Smart-Home.

Smart gardiner

Autoriseret forhandler

autoriseret forhandler
autoriseret forhandler
Er du i tvivl om noget?

Vælg rigtigt første gang!Gratis, uforpligtende og personlig vejledning

Skal du have mørklægningsgardiner, klassiske gardiner eller en helt tredje gardinløsning? Som gardinkunde er valgene er mange, og man vil næppe begå fejl. Vi er gardineksperter, og har den helt rigtige løsning til din unikke hjem. Vi kommer hjem til dig og tager en uforpligtende snak om de mange muligheder – og bare rolig, vi presser ikke på med unødige mersalg og oversolgte løsninger, fordi vi ved at kundernes tilfredshed er den vigtigste del af vores forretning.

Bestil en uforpligtende opmåling