Anmeldelser

Hos os er kunden virkelig i centrum!

Læs anmeldelser her på siden, på Trustpilot eller på Facebook. Vores store fokus er kvalitet på både gardinløsninger og service – hvortil vores kunder er enige, vi leverer varen.

 • Alt godt kommer til den der venter Jeg valgte helt rigtigt! Efter at have levet uden gardiner i næsten et år tog jeg kontakt til bookgardinbus.dk. Claus spurgte ind til hvad jeg selv havde at tanker. Da han kom besøg var det med respekt for mine ideer, at han kom med alternativer og kom med konstruktive forslag. Sammen fandt vi den helt rigtige løsning, for hvorfor blokke solen helt ude, når der er andre muligheder :-) At komme hjem den dag, alle gardiner var blevet sat op, var som en juleaften i begyndelsen af juni. Nu glæder jeg mig til at kunne slippe gardinerne “løs” og se det helt endelige resultat. Allerede nu ved jeg, at jeg ikke bliver skuffet. De varmeste anbefalinger herfra til bookgardinbus.dk og de sympatiske mennesker bag :-). Jeg vil i hvert fald ikke søge andre alternativer i fremtiden.
  5 stjernes anmeldelse

  Zita

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Kvalitetsgardiner til gode priser og en service mange kunne lære noget af! Af flere gange har vi benyttet os af bookgardinbus først da vi skulle have lavet en hynde til vores alkove og næst både gardiner til hjemmet og min klinik. Og seriøst hver eneste gang har service været i top. Claus er mega dygtig, han ved i den grad hvad han snakker om, og jeg sig virkelig taget i hånden i alt fra valg af gardiner, stof, farve etc. Jeg har også haft fornøjelse af at skrive med hans kone Maria, og heller ikke her er der en finger at sætte på noget. Kvaliteten af deres produkter er i top, gode priser og altid kommet til tiden, hvis ikke før. Bookgardinbus får mine absolut bedste anbefalinger🌟🌟🌟🌟🌟
  5 stjernes anmeldelse

  Fertilitetsrejsen

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Kunden i fokus og gode priser!.. fik anbefalet Claus og Bookgardinbus af et par venner, der allerede havde gjort et stort forarbejde i at undersøge priser og kvalitet på gardiner. Vi kontaktede Claus og fik hurtigt aftalt et uforpligtende besøg.. Prisen fik vi med det samme og den var konkurrencedygtig..
  5 stjernes anmeldelse

  Christina Humle

  Anmeldelse fra

 • Fra første møde oplevede vi en professionel og ærlig rådgivning. Claus havde flere gange mulighed for at oversælge til os, men han gav i stedet en oprigtig rådgivning fremfor at forøge ordren. Udover ovenstående så var Claus rigtig god til at følge op på levering mv., hvilket betød at vi kort tid efter første møde havde fået monteret de skønneste gardiner.
  5 stjernes anmeldelse

  Maiken og Niels

  Anmeldelse fra

 • 5 stjerner til Bookgardinbus herfra. Claus har givet gode råd og vejledning, da vi skulle vælge gardiner. De er idag sat op, og alt er som aftalt. Plisségardinerne er lige som forventet.
  5 stjernes anmeldelse

  Tina Jakobsen

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Kæmpe anbefaling! Nyder synet af mine nye lækre gardiner fra Bookgardinbus.dk - en fryd for øjet! 😍 Det har været en mega god oplevelse at handle nye gardiner! - De blev i øvrigt professionelt monteret af Claus, hvilket blev gjort til perfektion! Jeg er yderst tilfreds, og kan på det varmeste anbefale at handle nye gardiner hos Bookgardinbus.dk 🙌😍
  5 stjernes anmeldelse

  Pernille

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Bookgardinbus.dk får mine allerbedste anbefalinger. Fra første kontakte, var min mavefornemmelse rigtig god. Hurtig tilbagemelding og aftale. God kommunikation og vejledning... Har en uge efter modtaget mine super fine gardiner, leverer og monteret.
  5 stjernes anmeldelse

  Jeanette

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Kæmpe anbefaling - alt spillede! Hurtig aftale i kalenderen og behageligt møde hvor der blev lyttet til vores ønsker samtidig med relevante forslag fra sælgers side. Kort leveringstid, kvalitet i top på både service og materialer. Bookgardinbus.dk er absolut anbefalelsesværdig. Prøv dem!
  5 stjernes anmeldelse

  Anne

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Kan kun anbefales. Servicen og kvaliteten er i top.
  5 stjernes anmeldelse

  Anja Haagen

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Hurtige og dygtige 🎉 Helt perfekt oplevelse i vores nye hjem ❤️ Hurtigt svar på henvendelse, hurtigt møde i kalenderen og lynhurtig levering og montering! Kan absolut anbefales til enhver der drømmer om skønne gardiner!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  5 stjernes anmeldelse

  Katrine Klinch

  Anmeldelse fra Trustpilot

Se flere anmeldelser ved klik på knapperne nedenfor
Claus
Claus Grønlund
Lokal gardinmand og ejer

“Bedste pris, kvalitet og service…
Det er mine grundprincipper!”

Bestil online