fbpixel

Anmeldelser

Hos os er kunden virkelig i centrum!

Læs anmeldelser her på siden, på Trustpilot eller på Facebook. Vores store fokus er kvalitet på både gardinløsninger og service – hvortil vores kunder er enige, vi leverer varen.

 • Servicen og kvaliteten på gardiner er i top. Efter første opmålingsmøde, var vi ikke i tvivl om at det var Claus og Bookgardinbussen der skulle hjælpe os med gardiner til huset. Rådgivning, kommunikation og service har været i top hele vejen igennem processen. Vi er meget glade for vores nye gardiner og vil til en hver tid anbefale Claus og Bookgardinbussen.
  5 stjernes anmeldelse

  Camilla Borg

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Bedste anbefaling! Vi skulle have gardiner i vores nye hus. Vi ringede til Claus som kom ud og målte op og gav tilbud. Vi havde en god ide om hvad vi ville have og vi fik god og professionel rådgivning. Vi fik en pris med det samme inden han kørte, hvilket var dejligt. De bedste anbefalinger fra os!
  5 stjernes anmeldelse

  Louise

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Vi har oplevet den absolut fineste service. Jeg har følt mig tryg og hjulpet i den rigtige retning i valg af gardiner. Vi har nu fået de skønneste gardiner op i vores nye stue og jeg er vild med udseendet på gardinerne, sim tydeligt ses er af god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale dette firma ⭐️
  5 stjernes anmeldelse

  Mette

  Anmeldelse fra Facebook

 • Jeg kan varmt anbefale Bookgardinbus.dk 😃 Der kom lyn hurtigt svar på min forespørgsel, herefter et kort visit for opmåling og indenfor ganske kort tid, fik jeg monteret mit mørklægnings gardin ved min hjemmearbejdsplads. Og det fungerer super godt… tak for det Claus. Og så er jeg glad for at jeg fik handlet lokalt 😉
  5 stjernes anmeldelse

  Marianne Schultz

  Anmeldelse fra Facebook

 • Vi har haft den bedste oplevelse. Vi er endt med et virkelig flot resultat over alle forventninger og uden at skulle gå på kompromis 😃 Vi har fået en service som vi på alle måder er tilfreds med og Claus gør virkelig alt for at hjælpe uanset tidspunkt! Du får den største anbefaling fra os 😊
  5 stjernes anmeldelse

  Malene

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Service og Pris der hænger sammen! Vi har haft fornøjelsen af at have Claus på besøg over flere omgange, faktisk 3 gange ;) Vi kan ikke give andet end vores bedste anbefalinger, da det at finde gardiner kan være noget af en jungle både i priser og kvalitet. Her svigter Bookgardinbus dog ikke, det spiller bare.
  5 stjernes anmeldelse

  Per

  Anmeldelse fra Trustpilot

 • Claus er simpelthen så flink og dygtig! Vi har fået de fineste gardiner op i lejligheden og Claus har strukket sig langt for at imødekomme os og vores situation. 5 ud af 5 stjerner fra os af! Vildt kompetent og vi vil helt klart anbefale firmaet til andre!
  5 stjernes anmeldelse

  Simon

  Anmeldelse fra Trustpilot

Se flere anmeldelser ved klik på knapperne nedenfor
Claus
Claus Grønlund
Lokal gardinmand og ejer

“Bedste pris, kvalitet og service…
Det er mine grundprincipper!”

Bestil online