Udfyld formularen og vi kontakter dig

Bestil gratis og uforpligtende

Ofte stillede spørgsmål

Hos bookgardinbus.dk er høj kvalitet og prisgaranti en selvfølge!

Det betyder, at hvis du har fået et bedre tilbud hos en af vores konkurrenter, så matcher vi selvfølgelig den pris. Det skal være sammenlignelige produkter Det skal være samme størrelse, type, variant, farve m.v Det gælder ikke producenternes egne private label, Men derimod mærker som Faber, Stila og LuxaFlex.

Prisgarantien gælder for selve gardinerne. Det vil sige at den gælder ikke på arbejdsløn og montering.

Gardinmanden medbringer alle gardinprøver, når han skal på hjemmebesøg. Vores vareprøver og de mobile løsninger giver dig et indblik i de mange muligheder, som vi kan tilbyde.

Vi tilbyder en full-service montering, så du ikke behøver bekymre dig om montering. Når dine gardiner er produceret, ringes du op af en montør. Herefter aftaler I selv hvilken tid der passer dig bedste i jeres planer. 

Er du en rigtig GØR-DET-SELV-MAND, som selv klarer monteringen? Det er helt okay med os. Så snart dine gardiner er produceret, leveres de til en pakkeshop nær dig. Vi sørger for at vedlægge manualer og skruer, så du får en god start på din opsætning. Får du spørgsmål undervejs, svarer vi via mail eller telefon.