Udfyld formularen og vi kontakter dig

Bestil gratis og uforpligtende

gardinmanden
Claus Grønlund
Lokal gardinmand og ejer

“Bedste pris, kvalitet og service… Det er mine grundprincipper!”

Ring på telefon

60 89 48 14

Bestil gratis og uforpligtende gardinmanden – Høj service og kvalitet til markedets bedste pris.

Gardiner af alle typer, altid til en skarp pris

Bestil din lokale gardinmand!
Gratis, uforpligtende og personlig vejledning

Gardiner findes i mange typer, former og farver! Vores gardinekspert ved alt om de mange muligheder, og vejleder dig glædeligt i valget mellem rullegardiner, plissegardiner, lameller, mm.. Vi er gardineksperter, og har den helt rigtige løsning til din unikke hjem. Bestil din lokale gardinekspert hjem til en uforpligtende snak om de mange muligheder – og bare rolig, vi presser ikke på med unødigt mersalg og oversolgte løsninger, kundernes tilfredshed er den vigtigste del af vores forretning.

Bestil online eller ring 60 89 48 14

Støt lokalt og mærk den gode service!

Claus Grønlund, ejer af Bookgardinbus.dk, har flere års erfaring indenfor gardinbranchen. Efter flere år i større organisation, valgte han i 2018 at gå egne veje i søgen efter en mere transparent kunderådgivning med fokus på gode priser og en ærlig relation.
Til dagligt bor han i hjertet af Østjylland, i den lille landsby Stjær. Her bor han med sin samlever, Maria og deres to fælles børn.

Ofte stillede spørgsmål

Hos bookgardinbus.dk er høj kvalitet og prisgaranti en selvfølge!

Det betyder, at hvis du har fået et bedre tilbud hos en af vores konkurrenter, så matcher vi selvfølgelig den pris. Det skal være sammenlignelige produkter Det skal være samme størrelse, type, variant, farve m.v Det gælder ikke producenternes egne private label, Men derimod mærker som Faber, Stila og LuxaFlex.

Prisgarantien gælder for selve gardinerne. Det vil sige at den gælder ikke på arbejdsløn og montering.

Gardinmanden medbringer alle gardinprøver, når han skal på hjemmebesøg. Vores vareprøver og de mobile løsninger giver dig et indblik i de mange muligheder, som vi kan tilbyde.

Vi tilbyder en full-service montering, så du ikke behøver bekymre dig om montering. Når dine gardiner er produceret, ringes du op af en montør. Herefter aftaler I selv hvilken tid der passer dig bedste i jeres planer. 

Er du en rigtig GØR-DET-SELV-MAND, som selv klarer monteringen? Det er helt okay med os. Så snart dine gardiner er produceret, leveres de til en pakkeshop nær dig. Vi sørger for at vedlægge manualer og skruer, så du får en god start på din opsætning. Får du spørgsmål undervejs, svarer vi via mail eller telefon.