Nybyggeri og gardiner

Er drømmehuset under opførelse, og indflytningsdatoen nærmer sig? Stort tillykke! Vi ved om nogle, hvor stor en begivenhed dette er. Vi har gennem tiden hjulpet mange med gardiner til deres nye hjem og har derfor leveret og monteret på indflytningsdagen. Vi samarbejder nemlig gerne med jer og håndværkerne, for at alt står klar til den store indflytningsdag.

Vi vil meget gerne kende indflytningdatoen og måle op cirka 3 uger i forvejen, men hvis I er sent ude, så finder vi også en god løsning med hurtig levering.

Uanset hvilke gardintyper du ønsker i dit nye hjem, kan vi levere en attraktiv løsning. Vi har sammensat vores sortiment med kvalitetsgardiner af gode mærker, med lang holdbarhed og flotte detaljer – selvfølgelig til en pris, der giver mening.

Står I med overvejelser om, hvilke vinduer og vinduespartier, der er flottest, når der i sidste ende skal opsættes gardiner? Kontakt os gerne med spørgsmål omkring de bedste løsninger, så vejleder og sender vi gerne billeder af forskellige løsninger til forskellige vinduestyper.