Nybyggeri og gardiner

Få gardiner opsat på indflytningsdagen

Er drømmehuset under opførelse, og indflytningsdatoen nærmer sig? Stort tillykke! Vi ved om nogle, hvor stor en begivenhed dette er. Vi har gennem tiden hjulpet mange med gardiner til deres nye hjem, og derfor leveret og monteret på indflytningsdagen. Vi samarbejder nemlig gerne med jer og håndværkerne, for at alt står klart til den store indflytningsdag.

Vi vil meget gerne kende indflytningdatoen og opmåle cirka 3 uger i forvejen, men frygt ikke hvis I er sent ude, så finder vi også en passende løsning med hurtiglevering.

nybyg mørkt
nybyg lyst

Uanset hvilke gardintyper du ønsker i dit nye hjem, kan vi levere en attraktiv løsning. Vi har sammensat vores sortiment med kvalitetsgardiner af gode mærker, med lang holdbarhed og flotte detaljer – selvfølgelig til en pris der giver mening.

Råd og vejledning til vinduer og gardiner

Står i med overvejelser om hvilke vinduer og vinduespartier der er flottest, når der i sidste ende skal opsættes gardiner? Kontakt os gerne med spørgsmål omkring de bedste løsninger, så vejleder og sender vi gerne billeder af forskellige løsninger til forskellige vinduestyper.